Referanser

Marie Denise Aune Sahba
Artist, Februar 2016
 

Jeg begynte med Vital Greens fordi jeg fikk påvist lekk tarm og dårlig næringsopptak- med andre ord generelt sett lave vitamin/mineral-verdier. Etter bare en måned med Vital Greens har mitt generelle energinivå økt og huden gløder. Anbefales på det sterkeste!

Mari Rangnes
Personlig Trener, SATSELIXIA, Sommer 2015
 

Jeg har nå brukt Vital Greens i 2 år. Jeg er SUPER-fornøyd med produktet og har ikke opplevd lignende produkt, jeg har virkelig kjent på kroppen at det fungerer. Dager med og uten Vital Greens kjenner jeg stor forskjell på. Vital Greens gjør at jeg kjenner meg "fresh" og opplagt! Jeg jobber som personlig trener og har anbefalt produktet til flere kunder. De er også utrolig godt fornøyd, og gikk derfor til det skrittet og bestilte abonnement. De er i likhet med meg blitt "avhengig" av produktet. Tusen takk for et fantastisk produkt! Jeg har som sagt ikke noe negativt å si om Vital Greens, Jeg er super-fornøyd!

Jessica Giuffre
Ernæringsterapeut og GAPS utøver (London, England) April 2014
 

Jeg har brukt Vital Health produkter i en årrekke med stor suksess. Både Vital Greens og Vital Protein har vært utrolig effektive både for meg selv og for mine klienter. Ikke bare er ingrediensene rene og biotilgjengelige, men de smaker også godt, noe som gjør det svært enkelt å etterleve. Takk Vital Health, du gjør mange mennesker veldig glade!

Paul Watson
Hovedtrener Styrke og Kondisjon - NCCC (Nottingham, England) September 2013
 

Vital Greens har vært utmerket å bruke sammen med spillerene i Nottingham Cricket. For det første så er dette det mest velsmakende "grønne" tilskuddet på markedet så det er lett å få spillerene til å drikke det. Jeg har også fokusert på den rollen et sunt fordøyelsessystem kan ha for å bidra til å holde spillerenes immunsystem sterkt. Vital Greens er et fantastisk produkt, og jeg vil gjerne anbefale det til alle som ønsker å forbedre helsen sin.

Anna carnegie
Personlig trener (London, England) Mai 2013
 

Vital Greens har gjort en stor forskjell for meg. På så lite som to uker så fikk jeg mer energi og vitalitet, og som personlig trener så er det utrolig viktig. Det var ikke før jeg gikk tom for Vital Greens at jeg fullt ut verdsatte hva to teskjeer om dagen kan gjøre, for uten så ble jeg trøtt og sliten. Jeg anbefaler Vital Greens til alle mine kunder som et flott tilskudd til et sunt kosthold, som kan tilsettes smoothies eller bare oppløses i vann.

Jamie Beecham
Konkurrerende Triatlet (London, England) Mars 2013
 

For øyeblikket så bruker jeg Vital Greens på to måter. Jeg blander ut Vital Greens i vann hver morgen og drikker det på tom mage. Smaken er fantastisk og jeg må stoppe meg selv fra å ta mer. Jeg tilsetter også 5 gram i havregrøten et par ganger i uken, hovedsaklig på grunn av smaken, men også fordi det er en flott måte å fylle på med næringsstoffene som er i Vital Greens. Hovedgrunnen til at jeg bruker Vital Greens er for å hjelpe fordøyelsen, som i sin tur gjør at kroppen min bruker protein mer effektivt på restitusjon og for å holde immunforsvaret på topp. Min treningsbelastning innebærer at jeg tidligere har vært utsatt for forkjølelser og sykdom. Ikke et snufs siden jeg la til Vital Greens i kostholdet mitt.

Use Discount Coupon FIRSTOFFER at Step 3 during checkout to receive a 10% discount on your first order! *

Stephen Bennett
Profesjonell Freestyle Wrestler (Derbyshire, England) Februar 2013
 

Jeg vet med sikkerhet at jeg ikke ville vært i stand til å konkurrere på det nivået jeg gjør i min alder uten å bruke Vital Greens. Min restitusjon er 100 % etter hard trening, noen ganger to økter om dagen, morgen og kveld. Jeg tar både Vital Greens og Vital Protein. Etter min mening så er Vitals kosttilskudd de beste på markedet. Jeg liker veldig godt proteinet med sjokoladesmak, det er både lettfordøyelig og lett å blande.

Simon Bourne
Ultraman, Trener og Verdensmester Decatriathlon 2012 (Suffolk, England) Mai 2013
 

Som dere sikkert vet så har jeg brukt produktene en god stund nå, og jeg må få si at de er helt fantastiske. Av alle de produktene jeg har brukt opp gjennom årene under konkurranse og trening så scorer definitivt disse høyest. Jeg elsker min Vital Greens drikk som en god start på dagen og de 2 proteinpulverene jeg har brukt, vanilje og green coffee er utmerket. De er veldig gode å drikke etter en god treningsøkt.

De får definitivt en STOR tommel opp fra meg.

Colette Brown
Dans- og Bevegelse Terapeut (London, England) April 2013
 

Etter å ha prøvd dette produktet i en måneds tid nå så er jeg virkelig overrasket og glad over forskjellen i energinivået, huden min, håret mitt og generell velvære. Så enkelt å ta også, jeg elsker det.

Angelika Fürstler
Fridykker, Undervannsmodell, Skuespiller, Trenings- & Vegan Instruktør (Den Franske Riviera-Frankrike) Mars 2013
 

Det er utrolig hva Vital Greens har brakt inn i livet mitt med bare to teskjeer om dagen. Jeg var ikke fornøyd med noen av de organiske/veganske kosttilskuddene på markedet før jeg prøvde Vital Greens. Jeg bruker det før alle undervannsproduksjoner, fridykkertrening, sport generelt eller bare i en travel hverdag fordi det gir meg alt kroppen virkelig trenger. Det er svært nærende, lett fordøyelig, (noe som er avgjørende) og gir meg styrke gjennom dagen! Om jeg er på reise eller ei så er det den enkleste, raskeste og rett og slett mest effektive måten å gi kroppen min det den trenger for å være fysisk sunn og frisk!

Det som overrasket meg mest er hvor utrolig *deilig* det smaker, noe som gjør den til *STJERNEN* i de fleste av mine smoothies eller rå veganske desserter.

Helga Sigurdardottir
Ernæringsfysiolog (Kolbotn, Norge) Februar 2013
 

Jeg har brukt Vital greens i nesten et år både for meg selv og som en basebehandling for mine pasienter.

Jeg har prøvd mange forskjellige typer produkter. Det jeg liker med Vital Greens er at den inneholder mange forskjellige næringsstoffer, rå mat, grønnsaker, urter og bær. Slik får man en god blanding av antioksidanter, enzymer og rensende urter. Det jeg liker veldig godt er at den inneholder mye probiotika (gode tarmbakterier) som mange av oss mangler. En annen ting er at det er en relativt høy dose lecitin, noe som blant annet er bra for nervesystemet og hukommelsen, reduserer kolestase og stimulerer gallestrøm. Det jeg også liker er at alle ingrediensene er oppført klart og tydelig på baksiden. Sist men ikke minst, det smaker veldig godt, så det er mye lettere å drikke for mine kunder enn andre typer Greens.

Use Discount Coupon FIRSTOFFER at Step 3 during checkout to receive a 10% discount on your first order! *

Cissi Gmuender
(Zürich, Sveits) November 2012
 

Jeg synes at Vital Greens har den beste vitaminsammensetningen jeg har vært borti, det stimulerer hele kroppen, også magen. I fem år nå har jeg tatt Vital Greens hver morgen, og jeg kjenner meg fantastisk og fornøyd. Fordi det er satt sammen av alle vitaminene kroppen trenger, så kan jeg anbefale Vital Greens på det varmeste.

Silvia Montello
Direktør, Voicebox Consulting (London, England) September 2012
 

Jeg fikk anbefalt Vital Greens av min ernæringsfysiolog. Jeg hadde slitt med IBS symptomer i flere måneder, følte meg generelt veldig sliten, og manglet energi til å komme meg gjennom arbeidsuken. På et innfall hadde jeg tidligere brukt shots med grønn te, men har ellers vært ganske kynisk til ”grønn supermat” da det i stor grad har syntes å være en dyr trend. Men jeg anbefaler sterkt Vital Greens av flere grunner. For det første så gir det meg en veldig enkel quick-fix med næringsstoffer hver morgen, i stedet for at jeg må bruke tid på å samle flere forskjellige vitaminer og tilskudd for å gjøre samme nytten-superviktig for meg da jeg stadig er på farten , og bare det å spare 5 minutter om morgenen er en velsignelse. For det andre, ved å tilsette det i min daglige protein shake til frokost så smaker den faktisk bedre. Jepp, jeg ser frem til å bruke det fordi det forbedrer smaken på mine shakes-hvem kunne ha forestilt seg det!? Ved å kombinere det med proteinpulver med jordbærsmak og rismelk, så får jeg en frokostshake som er enda bedre, som holder meg mett i flere timer OG som kan svelges ned på kort tid når jeg kjemper mot klokken for å gjøre meg klar til å komme meg ut av huset. Jeg er like fornøyd med å bare løse opp et par teskjeer i vann hvis jeg vil ha en roligere frokost- en behøver ikke å kjempe seg gjennom det, det smaker godt! Sist men ikke minst, så har jeg virkelig merket en forskjell i hvordan jeg føler meg bare i løpet av noen uker-energinivået har blitt mye bedre, fordøyelsessystemet er under kontroll og jeg føler meg sprek nok til å komme meg tilbake på trening. Jeg har allerede anbefalt Vital Greens til venner og vil fortsette å gjøre det!

Rachel Commerford
Treningsinstruktør (Berkshire, England) August 2012
 

Siden jeg oppdaget Vital Erte Proteinpulver, så har det ikke gått en dag uten at jeg har tatt min ”fix”.Jeg har prøvd andre erteprotein pulver, men ingenting kan sammenlignes med den deilige smaken av Vital Protein. Det løses opp som ingen andre med en faktastisk myk konsistens! Jeg følger en hovedsaklig alkalisk lavkarbo diett, og jeg er laktoseintolerant med forskjellige fordøyelsessykdommer, og overfølsomhet til ulike matvarer. Jeg velger å ikke spise soya og er veldig forsiktig når det gjelder å velge økologiske produkter. Jeg trodde at det var umulig å finne et proteinpulver som passer mine matkrav (lavt karbohydratnivå, lite allergifremkallende, høyt alkalitetsnivå)! De fleste proteinprodukter er enten myse eller soyabasert, med meget høyt sukker/karbohydrat forhold, eller proppet med kunstige søtningsmiddel! Da oppdaget jeg Vital protein og jeg har aldri sett meg tilbake! Jeg tar det minst tre ganger om dagen, uavhengig av treningsprogram.

Jeg bruker det i smoothien min om morgenen. Blander det med chiafrø for å lage en deilig grøt. Jeg har det på frokostblandingen min. Jeg lager mine egne glutenfrie, sukkerfrie blåbærmuffins med vaniljesmak. Og hver kveld så spiser jeg en skål blandet ut i varmt vann og med blåbær. Det blir en kjempegod dessert, uten dårlig samvittighet. Som en engel av nytelse! Venner og famile, spesielt barna, elsker det.

Når jeg trener hardt så trenger jeg Protein for å bygge muskelmasse, immunforsvar, energi og vektkontroll. Vitals produkter bygger opp under alt dette, og mer. Jeg merker virkelig en forskjell i energinivået, ytelsesevnen og utholdenhet hvis jeg ikke tar erteproteinet mitt om morgenen. Siden jeg begynte å bruke Vital Protein og dens følgesvenn Vital Greens sammen, har jeg sett en enda større økning i ytelsesevne og energinivå.

Felicity Cook
Kroppspsykoterapeut/Logoped (Suffolk, England) August 2012
 

For omtrent to år siden gav min massasjeterapeut meg noe Vital Greens for å teste ut og det føltes riktig for meg. Jeg hadde allerede fibromyalgi så jeg kjøpte min egen og begynte å ta det regelmessig, uten å vite at jeg allerede hadde tykktarmskreft. Utredningen av dette startet for et år siden, diagnosen kom i august og åpen abdominal kirurgi fulgte i oktober. Sykehuspersonalet ble overrasket over hvor raskt jeg ble restituert, og det var jeg også!

Jeg har et veldig følsomt system og kroppen min kjenner igjen et godt produkt når den møter på det. Som Kroppspsykoterapeut/Talepedagog skal jeg virkelig anbefale Vital Greens og Vital Health webside til kunder og kollegaer. Vital Greens er ikke bare en del av min restitusjon og helbredelse, men et viktig livsvalg for meg; jeg gir det FEM STJERNER!

Helen Lynam
Foreleser/Ernæringsterapeut (Ascot/London, UK) Juli 2012
 

Jeg har testet noen grønne pulver før og kan bare si at det var som å spise gress og jord – det var alltid en av disse tingene jeg tenkte måtte være sunt når det smaker sånn! Men Vital Greens har en god smak – hjulpet av den naturlige basen av papaya, ananas og vanilje. Jag ser frem mot å drikke det hver dag.

Use Discount Coupon FIRSTOFFER at Step 3 during checkout to receive a 10% discount on your first order! *

Paulina Roxo
(Modell/Gründer), Australia/Europa, Juni 2012
 

Min ernæringsfysiolog satte meg på Vital Greens for to år siden ettersom jeg har en rekke plager som konvensjonell medisin ser ut til å maskere, fremfor å adressere den faktiske årsaken til plagene. Etter noen uker med Vital Greens så forsvant både smertene og symptomene. Jeg har selvsagt vært loyal kunde siden! Jeg er også veldig aktiv og jeg reiser jevnlig, så det er ikke alltid mulig å spise sunn mat, men å alltid ha med seg Vital Greens er en god strategi, og er min egen forpliktelse til et virkelig sunt kosthold! Jeg kan være sikker på at jeg får nok næringsstoffer og god helse og energi!

Matthew Green
Farmasøyt (Blakes Pharmacy, Darlinghurst Road, Potts Point, NSW, Australia)
 

”Mitt apotek ligger i sentrum av Sydneys pulserende Potts Point. Generelt sett så er kundene våre i den demografiske gruppen ”høy inntekt, stressende jobb, 20-50 år gammel”, og har en tendens til å ønske seg et enkelt ”quick fix” mot helse-og livsstilsproblemer. De siste 8 årene har hele familien min tatt Vital Greens. Jeg har også sett et forbedringsmønster i den generelle helsen til folk som jeg har anbefalt Vital Greens til. Absorpsjonen til denne formelen sikrer at våre kunder raskt oppfatter fordelene, og produktet har en stor gruppe entusiastiske tilhengere, noe som er ganske uvanlig."

Edwina Wynyard,
MD for AmaZing PR Ltd (London, England)
 
vital-greens-testimonial-02

”Jeg er veldig kynisk når det gjelder inntak av vitaminpiller og alle disse ”feel-good” drikkene. Men jeg er veldig positivt overrasket over Vital Greens. Etter å ha tatt Vital Greens non-stopp i en uke, så hadde jeg helt klart mer spark i bena. Tre måneder senere så har jeg klart å unngå hver forkjølelse og magesjau jeg har vært i kontakt med. Jeg jobber som en gal med møter, besøk og eventer men i det siste så har jeg bare sust gjennom uten så mye som et gjesp. Jeg er veldig imponert og jeg har vært travelt opptatt med å konvertere familie, venner, ansatte og kunder- ah for ikke å glemme min eldre tibetanske spaniel!”

Sally Patterson
(Glasgow, Skottland)
 

”Vil bare at dere skal vite at jeg har tatt Vital Greens i litt over en uke nå, og jeg føler meg helt fantastisk! Jeg har mye mer energi, bedre humør og jeg sover til og med bedre!! Huden min ser veldig sunn ut også. Kollegaen min også skryter av det!!! Takk!”

Faye Dowling
(Cheshire, England)
 

”Jeg føler at jeg må fortelle dere hvor mye Vital Greens har hjulpet med. Jeg ble veldig syk av et virus, og det krevdes mye krefter å komme seg videre! Men så fort jeg begynte å ta Vital Greens steg energinivået mitt og jeg var i stand til å takle det. Takk Vital Greens.”

Use Discount Coupon FIRSTOFFER at Step 3 during checkout to receive a 10% discount on your first order! *

Fiona King
(Australia)
 

"Takk, takk, takk for at dere gjør det så lett for meg å få min mann til å ta alle sine vitaminer og mineraler! Hvis jeg ikke stadig minner ham på det så ville han aldri tatt et vitamin eller husket å spise den mengden med frukt og grønt som kroppen hans behøver gjennom en dag. Og han spiser ALDRI frokost, det meste han får i seg er en kopp te og en banan hvis jeg tvinger ham. Jeg blander en Vital Greens til ham hver morgen og han tar det før han drikker te, da trenger jeg ikke å tenke mer på det i løpet av dagen, og det har gjort livet mitt lettere! Vi planlegger å få en baby neste år, når kan vi starte med å gi Vital Greens til våre barn? Videre så studerer søsteren min for å bli naturopat, og jeg har fått henne og partneren helt hektet. Han har Chrons sykdom og hun har en stadig kamp for å holde ham på riktig kosthold. Hva er det med menn? Uansett, vi har satt hele familen vår på dette fantastiske produktet, takk igjen, vi ELSKER Vital Greens.”

Regards, Kim
(Australia)
 

"Ville bare si at jeg tror Vital Greens er et strålende produkt. Min samboer, mor og bror tar det også, og alle synes at det er bra på forskjellige måter, men fremfor alt så gir det økt energinivå og færre fordøyelsesproblemer.

Min bror besøker vår 92 år gamle mormor hver dag og hun kan alltid se om han har tatt Vital Greens, for da er han merkbart gladere og mer energisk (han har lidd av depresjon i mange år).

Så takk for at dere laget et så bra kosttilskudd, og særlig fordi det er vegansk og glutenfritt, noe som er viktig for min mor og meg.”

Wendy, Jack
 

"Jeg ville bare at dere skal vite at siden dere sendte meg en prøve av Vital Greens, så har jeg kjøpt produktet og fortsatt med et daglig ritual med Vital Greens hver morgen. De største forskjellene jeg har lagt merke til er økt energinivå, bedre søvnmønster og renhet i kropp, sinn og sjel. Partneren min og jeg har prøvd Supergreens og Shakti for sammenligning , men deres produkt er det beste og mest smakfulle.”

Milinda
 

"Som en strikt veganer, kan jeg ikke få takket dere nok for deres fantastiske produkt. Jeg har brukt Vital Greens i en måned nå og forskjellen den har gjort i livet mitt er fantastisk. Takk for strålende arbeid og engasjement for andres helse.”

Helen Tugwell
(Western Australia)
 

"Jeg anbefaler det også til vennene mine, fordi jeg har følt meg fantastisk og full av energi siden et par uker etter at jeg begynte med Vital Greens.”

Use Discount Coupon FIRSTOFFER at Step 3 during checkout to receive a 10% discount on your first order! *

Fern Laufenberg
Doktor i Naturopati & Foretaksøkonomi (Suffolk Park, NSW, Australia)
 

"Jeg synes at Vital Greens er et veldig godt supplement på min naturopatiske klinikk. Det jeg liker best med Vital Greens i praksis er enkelheten for både pasienten og terapeuten. Dens omfattende innhold av næringsstoffer og overlegne absorpsjon tillater fokus på pasientens individuelle terapeutiske behov, trygg i vissheten om at de underliggende ernæringsmessige manglene blir adressert.

Ingrediensene bidrar også til at homeostasen blir gjenopprettet gjennom anvendelse av klassiske naturopatiske prinsipper for ernæring og skånsom, gradvis eliminering av giftstoffer med minimal forstyrrelse av personens livsstil. Enkelheten med en porsjon daglig og den gode smaken garanterer også høy grad av etterlevelse hos pasienten.

Jeg vil anbefale Vital Greens til alle terapeuter som ser verdien av ernæring for å oppnå bedre kliniske resultat hos sine pasienter."

Mark Visser
(Big Wave Surfer)
 

"En av de viktigste tingene for enhvers helse er å holde kroppen sin alkalisert! Vital Greens og Vital Protein scorer begge høyt på dette området. I tillegg er, spesielt for meg med tanke på mitt yrke, muligheten til å få alle de næringsstoffene jeg trenger fra én kilde veldig gunstig."

Florence Walters
 

"Legen min gjennom 37 år, som jeg også har jobbet med, var svært interessert i Vital Greens...Han var veldig imponert over hvordan jeg fremstod! Jeg hadde gått ned nesten 10 kilo, uten tegn til divertikulitt eller hypertensjon, og han påpekte også at energinivået var veldig bra takket være Vital Greens!”

Mandy Clarke
 

"Jeg har til og med satt mine hunder på Vital Greens (siden vi bor i nærheten av et anlegg som pumper giftige utslipp ut i våre gater og hjem-vi har ikke råd til å selge og flytte akuratt nå), så gjør jeg mitt beste for å forbedre deres immunsystem frem til vi får flyttet bort herfra. Vital Greens har gjort en strålende forskjell for helsen deres! Strålende! Holistic Animals anbefalte det.”

 

"Jeg bor i Perth, vest i Australia og jeg begynte med cellegiftbehandling den 17 desember. Datteren min ga meg en boks med Vital Greens, etter anbefaling fra damen hun kjøpe den fra...Basert på egenskapene til produktet, så vil jeg gjerne gi råd til leger om å foreslå det til andre pasienter som kan ha nytte av det. Vital Greens ser ut til å stoppe, eller i det minste minske kvalmen, som er en bivirkning av cellegift.”

> Test Vital Greens du også og send din tilbakemelding og historie til oss. Om Vital Greens ikke imponerer deg som den mest effektive måten å få en daglig ernæringsmessig forsikring for optimal helse, vil du raskt motta en 100 % tilbakebetaling av hele produktprisen.

> Test Vital Greens eller Vital Protein risikofritt i 30 dager.

> * 100% Garantien gjelder ikke for voluminnkjøp av distributør eller forhandler.

> * 10% FIRSTOFFER rabatt gjelder ikke for medlemskap produkter.