Vital Greens

Vær ditt beste, naturlig og lett, med Vital Greens!


Vital All-In-One er en unik formel som inneholder en synergistisk blandning av næringsrike ingredienser - grønnsaker, frukt og bær, urter, vitaminer og mineraler, fytonæringsstoffer, kulturer, prebiotika, enzymer, essentielle aminosyror og fiber.

Vital All-In-One er hovedsaklig en mat-basert formel som gjør det lett for kroppen å ta opp og passer for alle aldre, om du vil støtte god helse, en aktivt livsstil eller komme deg etter sykdom. Vital All-In-One er perfekt for veganere og vegetarianere eller de som er på spesielle dietter på grunn av allergi.

Hver ingrediens er nøye utvalgt for sine unike helsebringende egenskaper og kombineres til en velsmakende formel som raskt og enkelt gir kroppen din næring.

Vital All-In-One inneholder BARE ren og naturlig næring som er bra for din helse.

> Utviklet av profesjonelle terapeuter
> Kvalitet du kan stole på
> Riktig mat fra naturen
> Fordøy og absorber med letthet
> Støtte til en moderne livsstil
> Realiser ditt fulle potensial
> Enkelt og smaker godt!
> INGEN gluten
> INGEN hvete
> IKKE tillsatt sukker
> INGEN egg
> INGEN meieriprodukter
> INGEN mais
> INGEN gjær
> INGEN kunstige fargemiddel
> INGEN kunstige søtningsmiddel
> INGEN kunstige smaksforsterkere!

Vital All-In-One fordeler


Utviklet av profesjonelle terapeuter - Vital All-In-One ble utviklet i Sydney, Australia av de ledende helseekspertene Shane Sullivan (Naturterapeut og Akupunktør) og Stephen Sprada (Naturopat og Medisinsk Herbalist). Innledningsvis så ble produktet laget for hånd og bare brukt av pasienter som besøkte deres klinikk. Stadige forespørsler fra pasiente, familie og venner, i tillegg til annet helsepersonell og terapeuter, førte til at Shane og Stephen utviklet produktet kommersielt.

Vital All-In-One er nå Australias fremste green food formel - ingen andre grønne produkter er så velkjent og elsket.

Kvalitet du kan stole på - Bare ingredienser av høyeste kvalitet brukes i fremstillingen av Vital All-In-One, nøye utvalgt for å sikre renhet. Hver eneste ingrediens kontrolleres nøye og produktet kvalitetstestes i ulike stadier gjennom hele produksjonen. Vital All-In-One blandes etter strenge standarder i et spesialbygget anlegg som er registrert hos Australian Therapeutic Goods Administration.

Riktig mat fra naturen - Til forskjell fra mange multi-vitaminer så inneholder Vital All-In-One ORDENTLIG MAT. Næringsstoffer fra mat gjenkjennes og metaboliseres mye lettere. Det utvises stor forsiktighet ved at ingrediensene blandes langsomt og ved lav temperatur. Dette sikrer at enzymer, kofaktorer og andre varmefølsomme næringsstoffer ikke skades, for å maksimere helsemessige fordeler.

Vår produktmerking er tydlig og vi lister opp hver ingrediens separat i vekt (ikke som blandininger) slik at du vet akkurat hva du får.

Fordøy og absorber med letthet - Vital All-In-One kommer som et pulver av to viktige årsaker. For det første så er næringsstoffene mye lettere å fordøye og absorbere når de er oppløst i væske og flytende. For det andre så er det en praktisk måte å sikre at du fyller dine daglige behov. Det ville krevd flere kapsler for å oppnå tilsvarende helseeffekt. Tabletter og kapsler kan være en utfordring å svelge for noen mennesker og det tar lenger tid å bryte ned for absorbering.

Støtte til en moderne livsstil - Vital All-In-One bør kombineres sammen med et sunt og balansert kosthold. Vi lever i en verden med miljøgifter, raffinert mat og mat som dyrkes i utarmet jord. Kostholdet vårt er ikke alltid så bra som vi kanskje skulle ønske at det var, og iblant så slipper vi oss kanskje løs og nyter en drink eller to. Vital All-In-One gir et næringsrikt tilskudd for å hjelpe kroppen, til tross for hva vi ellers måtte utsetter den for.

Realiser ditt fulle potensial - For idrettsutøvere er Vital All-In-One godt egnet til å støtte de ekstra belastningene som trening utsetter kroppen for. Når du stadig presser kroppen din til det ytterste, så kan det rette ernæringsmessige tilskuddet gjøre en stor forskjell for presentasjon og restitusjon.

Enkelt og smaker godt - Vital All-In-One er en enkel en gang-per-dag, alt-i-ett, komplett formel som du bare rører eller rister ut i vann, i en syrefri juice eller i din foretrukne melk. Bland med fersk frukt å få en deilig smoothie. Og det smaker godt – noe som skiller den fra mange andre grønne produkter, og den er helt uten kunstige tilsetningsstoffer.

God helse starter med en solid ernæringsmessig base.

  1. Vital All-In-One 300g boks

    Vital All-In-One 300g boks

    kr 499,00

    Vital Greens er en unik formel som inneholder en synergistisk blandning av næringsrike ingredienser - grønnsaker, frukt og bær, urter, vitaminer og mineraler, fytonæringsstoffer, kulturer, prebiotika, enzymer, essentielle aminosyror og fiber.

    Les mer