Terapeuter

Vital Health Europe støtter alt helsepersonell og kommer alltid til å gjøre det

Enten du er en terapeut, lege, naturopat eller annet helsepersonell så respekterer og støtter vi dine anstrengelser for å forbedre helsen og livet til andre mennesker. Vi er stolte over å tilby en engrosrabatt til helsepersonell på alle Vital All-In-One produkter.

Mange av de ivrigste talsmennene for Vital All-In-One er nettopp terapeuter og helsepersonell. Vi tror at grunnen til at Vital All-In-One har vokst organisk, uten reklame, til å overlegent bli nummer en blant supermat i Australia er på grunn av to enkle fakta:

> Vår formel ble utformet fra begynnelsen av til å være av høyeste kvalitet og effektivitet, med naturlige wholefood-ingredienser, og denne standarden har vi aldri gått bort i fra.

> Den urokkelige støtten som Vital All-In-One har fått fra helsepersonell siden starten for ti år siden."Terapeuter utgjør en veldig stor andel av både sluttkonsumenter og forhandlere av Vital All-In-One og vi er glade for å kunne tilby terapeuter et lignende program over hele Europa."

Andreas Weidemann Hertzenberg, CEO Vital Health Europe.vital greens practitioners

Søknad om partnerskap for terapeuter

Om dette er ditt første besøk på Vital Healths nettside, vennligst start søknadsprosessen for Terapeuter/Partnere her Søk Her

Om du allerede har en innlogging på vår nettside, vennligst Kontakt Oss og gi oss følgende informasjon så vi kan oppgradere din konto:

> Dine kontaktdetaljer

> Verifisering av dine kvalifikasjoner (kurs eller forsikringsbevis)

> Navnet på ditt selskap & nettside URL (hvis aktuelt)

Vi vil bekrefte via e-post når søknadsprosessen er ferdig. Etter dette så vil du automatisk få våre rabatterte grossistpriser hver gang du logger inn i butikken.

Vi ønsker å benytte denne muligheten til å oppriktig takke for din interesse.

Vi ser frem til å samarbeide med deg!

 

Her er hva en annen partner sier om Vital All-In-One :

"Jeg opplever at Vital All-In-One er et veldig bra supplement i min naturopatiske klinikk. De viktigste aspektene med Vital All-In-One som jeg liker i praksis, er dens enkelhet både for pasienten og meg som utøver. Dens omfattende innhold av næringstoffer og deres overlegne absorpsjon tillater meg å fokusere på de individuelle terapeutiske behovene hos mine pasienter i visshet om at de underliggende ernæringsmessige manglene adresseres adekvat.

Ingrediensene bidrar også til å gjenopprette homeostase hos den enkelte ved å bruke de klassiske prinsippene innen naturopati for ernæring og en skånsom, gradvis eliminering av giftstoffer med minimal forstyrrelse av den enkeltes livsstil. Enkelheten i en daglig servering og den gode smaken garanterer en høy grad av etterlevelse hos pasientene.

Jeg vil anbefale Vital All-In-One til alle terapeuter som ser verdien av ernæring i jakten på bedre kliniske resultater hos sine pasienter."

Fern Laufenberg ND DBM (Suffolk Park, NSW, Australien)

 

Are you a retailer looking to open a trade account?