Vanlige Spørsmål

Hvordan hjelper Vital All-In-One meg?

Vital All-In-One fungerer som:

> Detox/cleanser - avgifter og renser forsiktig tykktarmen og leveren din, og bearbeider hver eneste celle i kroppen. Den unike kombinasjonen av næringsstoffer hjelper kroppen din til å gradvis eliminere avfall som bygges opp på tarmveggene, samt rengjør leveren som er kroppens fremste filtreringsorgan og emulgere fett som bidrar til å opprettholde sunne kolesterolverdier og blodtrykksnivåer.

> Energiser/Alkaliser - Vital All -In-One inneholder mye supermat som gjør at du får mer energi, føler deg mer levende og mindre trøtt og stresset. Alkalitet fremmes noe som resulterer i at man føler seg mer balansert og levende!

> Velvære-promotør - Vital All-In-One inneholder potente antioksidanter og adaptogene urter som øker utholdenhet og immunforsvaret. Kraftige phyto-næringstoffer som bygger opp en god helse helt fra de mest grunnleggende cellene. Det finnes ikke mindre enn 7 probiotika i Vital Greens sammenlignet med kun 3 i yoghurt.

> Mental sliping - Vital All-In-One inneholder Lecitin, Rosmarin og Co-Enzym Q10, som bidrar til å øke mental skarphet, fokus og konsentrasjon.

> Tidsbesparende - vi vet alle at vi bør spise mer frukt og grønnsaker, men la oss være ærlige, noen ganger så kan det være vanskelig å få i seg alt. I tillegg til å gi den mest omfattende ernæringsmessige forsikringen tilgjengelig i en formel, så gir en servering av Vital Greens antioksidanter tilsvarende 8 eller flere porsjoner med frukt og grønnsaker! (ORAC 5000/servering).


Hvorfor er det i pulverform?

For å hjelpe deg med å absorbere så mye som mulig av næringsstoffene. Tabletter og kapsler er generelt langt i fra like gode for å få kroppen til å ta opp næringsstoffer. Foruten den jobben magen og tarmen må gjøre for å bryte ned en tablett eller kapsel, så er varme et annet problem med matbasert kosttilskudd som dette. Den mengden varme som dannes ved komprimering av en tablett eller kapsel forringer enzymer og probiotika i formelen som gjør ingrediensene enda vanskeligere å absorbere. Mesteparten av en tablett eller kapsel ender som dyr urin!


Jeg har aldri tid til frokost! Er ikke det ment å være dagens viktigste måltid?

Du har rett! Det kan bygge opp eller ødelegge dagens humør, energi og konsentrasjon. De fleste har det travelt, spesielt om morgenen. Det er vanskelig å forberede en proteinrik frokost uten matlaging, og enda mindre tid til å spise den! Vital All-In-One dekker hele ditt daglige næringsbehov og den er velsmakende, tilfredsstiller din apetitt og tar mindre enn ett minutt å forberede og drikke. En reell løsning på et gammelt problem! (OBS - som et daglig ritual ser vi helst at du starter med en servering av Vital All-In-One på fastende mage, og at du deretter spiser en næringsrik, god og naturlig frokost. Men når du har det travelt, gjør du bare så godt du kan. Noen ting til frokost er alltid bedre enn ingenting!)


Kan jeg ta Vital All-In-One under graviditet?

Vital All-In-One anbefales ikke under graviditet og amming. Det anbefales at du sjekker med din lege/annet profesjonelt helsepersonell før du begynner på et nytt tillskud eller en ny spesiell diett i løpet av denne tiden.


Men er ikke Vital All-In-One dyrt?

Om du tok all organisk supermat, alle antioksidanter, urteekstrakter, proteiner, vitaminer og mineraler etc i Vital All-In-One og kjøpte dem individuelt, med samme høye kvalitet, så ville det koste mer enn kr 4500 per måned, minst! Prisen for en daglig dose av Vital All-In-One begynner så lavt som fra kr 20 per dag! Det behøves ingen andre tilskudd for å gi et komplett daglig næringsprogam og husk at Vital All-In-One formelen gir tre ganger bedre opptak av næringsstoffer enn andre formler (og enda mer enn hva syntetiske vitaminer gir). Enda viktigere, dette er den billigste måten vi kjenner til for å dekke alle dine daglige ernæringsbehov. Husk på at en mangel av et essensielt næringsstoff kan føre til generell dårlig velvære og en mengde helseproblemer. Terapeuter er enige om at Vital All-In-One gir eksepsjonell ernæringsmessig forsikring og det er også svært alkalisk. De fleste mennesker bruker mer per dag for en kopp med kaffe, eller verre, på et stykke kake, og hvor sunt er det? Vital All-In-One er tilgjengelig i størrelser så små som 120 gram og 300 gram bokser.

Når det kommer til verdi, ikke ta vårt ord for det, men ta med ingredienslisten til en ekspert eller ta en titt på vår seksjon med anbefalinger. Det er en grunn til at det bare er vi som har en 100 % fornøyd garanti i denne bransjen!


Behøver jeg å ta noen ekstra vitaminer i det hele tatt?

Vital All-In-One er utformet for å dekke ditt daglige behov av næringsstoffer uten å måtte ta multivitaminpiller, antioksidanter, proteinpulver etc. Hvis du velger å ta ekstra vitaminer eller andre tilskudd, vennligst sjekk med din lege eller terapeut først.


Finnes det noen potensielle problemer med legemiddelinteraksjoner?

Hvis du til vanlig tar foreskrevne medisiner så er det alltid lurt å sjekke med din lege først.


Hvordan bestiller jeg direkte?

Besøk vår sikre online butikk for rask levering i Norge, vi leverer ikke andre land enn Norge dessverre.


Hvordan oppbevarer jeg produktet?

Åpnet produkt bør oppbevares i kjøleskap , og brukes innen 90 dager.


Hva inneholder Vital All-In-One ?

Vital All-In-One inneholder mer enn 70 naturlige ingredienser.


Hva er ikke lagt til i Vital All-In-One ?

Vital All-In-One s inneholder ingen meieriprodukter, ingen hvete, ingen gluten, ingen mais, ingen animalske produkter, ingen kunstige farge- eller smakstoffer, ingen konserveringsmiddel, MSG eller syntetiske kjemikalier, ingen laktose, sukrose, druesukker, ingen egg, ingen kolesterol, ingen gjær, eller tillsatt salt. Vi bruker kun sertifiserte økologiske ingredienser der det er mulig.